Mina pluttar

Jag skriver och skriver och skriver. Har nyss skrivit om när jag hämtade hem den här plutten och hur han fullkomligt stal mitt hjärta från allra första stund. Tänker på hur liten han var, mindre än en toarulle, och hur rund och go han var om magen. Jag är slå glad att jag fått ha mina hundar hos mig i över nio år. De har hjälpt mig igenom så mycket. Det finns inget renare och vackrare än hundar. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s