Handarbete, Kreativitet, Mentala sårbarheter, Vardagligt

Virus eller ej

Idag är jag trött och opigg och opepp. Vet inte om det är något virus eller om det är något annat. Som vanligt gör det mig frustrerad och irriterad. Vill inte spendera dagen i soffan. Vill göra klart min halsduk och fortsätta skriva på boken och skriva klart mitt brev till Eva. Måste fylla på dosetten. Är så dålig på det och när den inte är fylld får jag inte i mig vitaminerna och omega 3. Kanske är det det som gör mig så trött? 

Ska iallafall ta den vanliga, längre morgonpromenaden med hundarna. Tänkte låta mig slippa, ta en kortare runda och vila mer, men jag vill fan inte. Vill att hundarna ska få sin längre promenad och om jag är helt slut sedan så får jag väl sova. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s