BPS, DBT & dylikt, Det förflutna, Hjärta, Litteratur, Vardagligt

En väldigt lovande fredag

Jag var på så jävla dåligt humör när jag vaknade. Skitgrinig. Vaknade upp ur en dröm då jag återigen var på semester i Tyskland och där jag var i drömmen när jag vaknade, hade jag

img_7067
Hög med dagböcker

precis insett att hotellrummet jag stannade i delades av en jävla massa främlingar. Vi var säkert 20, 25 personer i samma rum. Sofia och jag och några till, men resten var främlingar. Jag var så förbannad när jag insåg det. Och såklart fanns det bara en toalett och en dusch, för alla dessa människor. Nej, fy fan.

Gick upp vid nio, åt frukost och drack kaffe innan promenaden med hundarna. Den här tiden på året är den absolut bästa. Allting är så vackert. Omvärlden är så fruktansvärt fin. Kanske Oktober slår alla andra månader. Det händer så mycket bra, förutom det faktum att det är höst, vackert och kallt nog för mössor och vantar som jag gjort själv. Det är också i Oktober som det är Samhain, den allra bästa högtiden på året. Och så är det Socktober (<3) och Readathon. Nästa lördag kommer jag spendera de närmsta 24 timmarna med att läsa (och sova). Förra gången det var readathon, i April, hann jag med sex böcker och det blir mitt mål för denna gång också. Har redan valt ut fyra böcker jag har i hyllan som jag skall ge mig an då och så tänkte jag låna några serieböcker till paddan. Det kommer bli så jävla kul.

Skrivandet går fortfarande bra. Det började gå lättare redan i måndags. Kanske börjar jag acceptera mitt förflutna, hurdan jag var. Det var ju inte frivilligt, jag har ju inte fått någon relevant hjälp. Mest intressant är ändå att läsa från när jag började i DBT. Läser igenom dagbok efter dagbok för att minnas och det är så intressant att få följa min förändring. Förutom dagböckerna har jag också gått igenom gamla bloggar för minnen, bloggar som mest ger mig ångest. Jag hade inget filter alls. Ingen censur överhuvudtaget. När jag är klar med boken kommer jag med största sannolikhet ta bort den blogg jag använde under de år jag mådde som allra sämst. Usch, det börjar nästan krypa i kroppen när jag tänker på det.

111
Bild från en gammal blogg

Idag slutar Sofia kvart över ett och jag skall passa på att skriva så mycket som möjligt tills dess. Ikväll är det Idol, (Liam känns precis sådär fantastiskt bra som jag tyckte att Jay var när han var med) och vi ska förhoppningsvis köpa hem pasta så vi slipper laga mat.

Det låter som en väldigt lovande fredag. 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s