Dissociering, Känslopåslag, Mentala sårbarheter, Psyk, Svårigheter

Andas

Imorgon har jag möte på psyk. Redan igårkväll började obehaget dyka upp och inatt drömde jag hemska mardrömmar. Jag vill dit, vill ha det gjort, men samtidigt är det så jävla svårt. Jag skall cykla dit, jag som inte cyklat någonstans, utan Sofia, på så väldigt lång tid. Det känns som att jag dissocierar. Försöker hålla mig närvarande och framför allt lugn
Färdigheter. Försöker tänka på färdigheter att använda för att minska obehaget så mycket som möjligt. Borde jag verkligen jobba på boken idag? Det är ju redan så tufft, svårt, – kanske vore det idiotiskt att liksom ältra mig i ångesten från dåtid?

Det svartnar framför ögonen. Svårt att fokusera. Tänka. Förstå. Jag vet att jag måste ta mig till psyk imorgon och det gör det bara ännu svårare. Inget utrymmer för misslyckanden. Ta fram piskan. 

Andas. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s