Färdigheter, Känslopåslag, Mentala sårbarheter, Psyk, Svårigheter, Vardagligt

Det är inte bara en sak

Det är alltid skönt att komma ut med hundarna. Jag får en chans att tänka och rensa mig på dåliga energier. 

Jag tänker inte låta morgondagen förstöra idag. Ska fortsätta som vanligt, skriva och sticka sockor, och distrahera mig med annat om det skulle behövas. 

Problemet med imorgon är ju inte bara själva mötet på psyk. Först ska jag kämpa med cyklingen, att ta mig dit. Sedan blir det anmälning i kassan, vänta i väntrum och så ett långt jävla möte som kommer avhandla allt jag inte klarar av, typ. Uttömmande och utmattande. Och istället för att koppla av efteråt kommer jag tvingas kämpa mig hem på cykeln igen och ta ut hundarna fastän jag kommer vara så slut både fysiskt och mentalt. Det blir inget rum för återhämtning förrän Sofia slutar jobbet. Sent. 

Får ont i bröstet när jag tänker på det. Dags att jobba på och distrahera så gott det går. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s