Så jävla coolt

En av de bästa sakerna med att jag kommit igång med boken, förutom själva grejen att jag äntligen klarar det, är att jag återupplever musik som jag brukade lyssna på för länge sedafullsizerendern men knappt lyssnar på längre. Musik funkar ju så bra för att återuppleva minnen. Det gör det mycket lättare för mig att minnas saker som hänt och hur jag kände när de hände.

Ungefär första halvan av boken , kanske lite mindre, spenderade jag med att lyssna på Sia och trodde att jag skulle fortsätta med det hela boken, men så kom jag till slutet av högstadiet och kände att jag ville lyssna på gamla skivor av Manson för att verkligen komma i stämning.

Sedan blev det massa Sia igen för att senare bli Sisters of Mercy. Vilken jävla kick att lyssna på dem igen efter alla år! Har haft på skivor med dem nästan hela tiden sedan dess, tills jag igår slog på äldre skivor med Hanoi Rocks. Jag hade fan glömt hur bra de är.

Hur som helst. Jag har bara tre dagböcker kvar. Är på slutet av 2013. Det är svårt att fatta. Om det fortsätter såhär kommer jag vara klar med första versionen till mitten av nästa vecka! Så jävla coolt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s