Böcker

Så redo för readathon

img_3991

Jag är så redo för det här. Readathon och det pirrar fan i magen, haha. Har fyra böcker redo i en liten hög, plus fyra serieböcker jag lånat från biblioteket till min iPad. Det blir mitt tredje readathon och senaste det var, i April, testade jag att blanda vanliga böcker med serieböcker och det var verkligen en hit. Jag orkade spenderade praktiskt taget all vaken tid med att läsa, istället för att ta kortare pauser som jag gjort gången innan. Det här blir kanon. Svårt bara att bestämma mig för vilken bok jag vill börja med 😉

img_3993Har fixat i ordning sovrummet så ingenting skall störa mig medan jag läser. Bäddat sängen, för att minska viljan att ta en tupplur, och ställt fram en fotpall till fåtöljen. Nu räknar jag ned tiden tills klockan blir två och det är dags att börja.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s