Böcker, Hjärta, Kiba och Kami, Kreativitet, Vardagligt

Jag är färdig! 

Jag är klar! 100585 ord och första utkastet är klart. 82 kapitel. Det känns så skumt, att jag faktiskt lyckats, efter alla år då jag försökt få ned min historia i skrift. 

Annars då? Readathon gick bra. Fem böcker utlästa och jag hade säkert lyckats klämma två till om jag inte bestämt mig för att sova vidare de sista fyra timmarna. Så jävla irriterande. Jag hade ju ändå sovit under natten. Var riktigt grinig på mig själv, varför skulle jag sova när det bara var fyra timmar kvar? Nu dröjer det ändå tills April tills det är readathon igen och jag längtar redan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s