Hjärta, Kiba och Kami, Medicin, Vardagligt

En återuppväckt kärlek

Jag känner mig lite småskum i kropp och sinne. Det tog två dagar innan jag insåg att det troligtvis är biverkningar; jag höjde ju dosen antidepressiva efter läkarbesöket i onsdags. Det är inte alltid huvudet är med. 

Idag har jag fortsatt skriva. Bearbetat första kapitlet av boken och påbörjat nästa projekt lite smått – en fiktiv roman. Pappa var förvånad att jag redan är igång med nästa och det är nog jag också. Men jag saknar det ju redan, flödet av ord. Äntligen tycks jag ha återupplivat min gamla kärlek till skrivandet och jag tänker passa på att skriva så länge jag orkar. Passa på så länge det håller i sig. 

På fredag skall jag äntligen träffa Natta igen ❤️ Skall åka hem till henne i Kumla där hon nu bor med sin pojkvän och Vincent. + finfina djur. Tycker veckan kan skynda sig fram nu. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s