Högtider, Hjärta, Wicca

Samhain

img_4119

Idag är det Samhain. Jag kommer nog aldrig kunna beskriva hur mycket jag älskar denna dag, denna högtid, men det är min absoluta favoritdag på året.

Det är så vackert ute och jag älskar att promenera med hundarna lite extra den här tiden på året. Den vackra naturen gör det så lätt att vara mindful.
Ikväll skall jag äta en tyst måltid. Inga fler planer än så. Jag är så trött idag. Det känns som att all energi sipprar ur mina porer. och huvudet är inte riktigt med. Kanske är jag trött sedan igår, då jag följde med mina föräldrar till Lindesberg, men det är det i sådana fall värt.

Det var så fint att träffa tvillingarna igen. Alwa tittade lite skumt på mig i början, men snart nog var jag favoriten igen. Varenda gång hon sträcker sina små armar efter mig blir jag gråtfärdig. Det är så fint, att jag får all den där uppmärksamheten. Och Wilma, hon bara skrattar och ler och hälsar på alla hon ser.

img_4188

Det är sådan lyx att jag får ha dem i mitt liv ❤ Och jag älskar huset i Lindesberg. Det är så himla mysigt. Hemtrevligt.

Vi åkte iväg och åt asiatiskt buffé, men jag var mer intresserad av att titta på tvillingarna och deras påhitt än vad jag var av maten. De har blivit så stora och tycks älska att härma varandra.

img_7669

Det var tufft att lämna dem igen. Lika hemskt varje gång och Alwa gjorde det inte lättare för mig när hon inte ville lämna min famn.

2 reaktioner till “Samhain”

  1. Visst är det mysigt med barn? Jag har en sötnos till systerdotter som jag verkligen älskar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s