Kiba och Kami, Mentala sårbarheter, Svårigheter, Vardagligt

Rörigt och tröttsamt 

Jag har så svårt att hålla mig vaken de första timmarna efter att jag vaknat. Förstår inte varför och ännu konstigare är att jag under de där timmarna mår så jävla dåligt psykiskt. Just då vill jag bara lägga mig ned och gråta och gömma mig under täcket. 

Det brukar bli lättare efter att jag varit ute med hundarna. Först känns det vedervärdigt att behöva gå ut, men så fort jag klivit ut i kylan börjar det kännas bättre och under resten av promenaden är det som att jag blir läker. 

Idag är tanken att jag skall orka städa lite. Återigen ser det ut som en soptipp här hemma. Jag förstår inte hur det kan vara så svårt. Hur det kan bli så omöjligt att bara slänga ett papper eller plocka undan medicinen, från när jag fyllde på dosetten, från vardagsrumsbordet. Andra gånger går det ju så lätt. Nästan automatiskt. Jag förstår inte. 

Dags att göra kaffe och fixa frukost. Sedan får jag försöka ta hand om röran. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s