Kiba och Kami, Kreativitet, Medicin, Vardagligt

Biverkningar 

Jag lyckades städa lite igår. Vardagsrumsbordet, köksbordet och tvätten i sovrummet. Idag är det meningen att jag skall fortsätta och det blir nog på samma sätt som igår, under pauserna av dr Phil. Jag har över tio avsnitt på tivo. Så det blir bra. 

Förutom det skall jag fortsätta skriva och fortsätta med den enormt tidskrävande filten Vincent skall få i julklapp. Och fokus på att hålla mig vaken. Har lite problem med biverkningar sedan jag ökade dosen antidepressiva. Huvudvärk, illamående och yrsel. Och sinnessjuka drömmar. De är konstigare än någonsin. Inatt drömde jag att jag flippade totalt när jag loggade in på Facebook och de helt plötsligt bytt design och såg ut som Lunarstorm brukade göra. Skitskumt. 

Jag mår helt okej just nu. Längtar efter sängen men tänker stå på mig. Snart skall jag ut med hundarna och efteråt brukar det vara lugnt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s