Kiba och Kami, Litteratur, Mentala sårbarheter, Schizotypal PS, Social ångest, Svårigheter

Sjuka hundar 

Det blev ändrade planer. Natten mellan torsdag och fredag spenderade Kiba med att spy. Ville såklart inte lämna honom ensam så Sofia och jag åkte aldrig upp på stan. Det var ju inte så länge sedan Kiba blev sjuk och tvingades åka till veterinären, och med det färskt i minnet kändes hela gårdagen fett jobbig. Varken Sofia eller jag kunde koppla av. På kvällen spydde även Kami. 

De mår bättre nu. Får små ransoner dietmat och inte för mycket vatten och de mår så pass bra att vi drog upp på stan idag. Vi åkte buss, med hundarna. Ansträngande som fan för mig, men det gick bra och väl på stan promenerade vi den sista biten hem till mina föräldrar som skulle ha hundarna medan vi handlade. Kände mig helt slut efter bara det, och stunden på stan var riktigt jobbig. Människor överallt. Helt otroligt att jag faktiskt klarade det. 


Köpte några böcker som belöning till mig själv och vi hittade en bra present till Ida (även om jag hittade en cool bil för 600 som jag önskade att vi haft råd att köpa). Hemma nu och jag är trött och lite avslagen, men det känns bra. Hundarna mår bra, jag har exponerat mig och imorgon blir det kalas ❤️ Just nu är jag inte nervös alls, men det kommer jag bli imorgon. Kommer väl använda mig av min gamla strategi, hitta en plats i ett hörn och sedan inte röra mig ur fläcken 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s