BPS, DBT & dylikt, Exponering, Familj, Färdigheter, Hjärta, Känslopåslag, Mentala sårbarheter, Schizotypal PS, Social ångest

Kalasande

img_0281

Det var kalas igår. Anna blev sjuk förra veckan så kalaset ställdes in. På ett sätt var det bra, eftersom hundarna nu är friska och jag därför inte oroade mig för dem medan jag var borta.

Finaste lilla Ida hade önskat sig fordon och glädjen var tydlig i hennes ansikte när hon öppnade paketet och fick se traktorn med släp (?) som vi köpt. Hon var så bedårande. Fick syn på mitt pentagram jag hade runt halsen och visade mig sitt halsband som hon fick låna av sin mamma. Så reste hon sig upp, gick fram till Anna och lade armarna runt henne och sade Det här är min mamma. ❤ För det hade jag ju ingen aning om 😉

img_0293

Och Ida och Ella är så fina tillsammans, mot varandra. Ella fick vara med och hjälpa till med paketen och det var så tydligt att leksakerna är bådas. Helt fantastiskt att två så små människor kan samsas så bra.

Det gick väldigt bra för mig. Mycket bättre än jag vågat hoppas på. Det är rätt fantastiskt hur mycket lättare det är för mig att existera med rätt medicin och med färdigheter. Nu när jag vet vad som krävs för att jag skall klara av svåra situationer.Och hur jag skall göra för att få det att funka.
Sofia signalerade med fingrarna för att fråga var på skalan jag låg, den där älskade skalan jag brukar använda mig av. Denna gång för obehag. 1-10. Och det låg för det mesta på en nolla.  En nolla!

img_6120

Efteråt, när jag gick ut från huset och på väg mot bilen, kändes det på samma sätt som efter affektlabb eller självhjälpsgruppen. En känsla av att jag duger. Att jag funkar trots allt. Det är svårt att förklara men det känns bra. Otroligt bra. Och det ger mig en vilja att kämpa igen.

Jag kan vistas bland människor utan en konstant vilja att försvinna. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s