Kurta och Hicka, Svårigheter, Vardagligt

Det vardagliga

Jag har så svårt med det vardagliga. Att göra saker. Bädda sängen, lägga kläder i tvätten, borsta håret, plocka undan efter mig. Tvätta, dammsuga, tvätta håret, slänga sopor, vattna blommor. 

Och så vidare i all oändlighet. 

Jag vill ju inte att det skall se ut såhär hemma. Saker överallt. Smutstvätt. Skräp. Framför allt saker jag tagit fram när jag handarbetat eller skrivit brev eller vad fan som helst. Orkidéerna har inte fått vatten sedan i somras. Vardagsrumsbordet är ett paradis för knappar. Mitt nattduksbord är fullt med använda snusprillor. Och skrivbordet. Herregud vad det ser ut. 

Det är jobbigt med kläder också. Och håret. Fyfan vad det ser ut. Men måste klä på mig eftersom hundarna skall ut och tur är väl det. Vill försöka ännu mer idag. Ännu mer kamp för att städa. Julen närmar sig och jag vill ha sådär mysigt och juligt som brukar få mig att må så bra. Måste lyckas på något sätt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s