Familj, Hjärta, Kiba och Kami, Medicin, Mentala sårbarheter, Schizotypal PS, Social ångest

En månad att se fram emot 


Det börjar sakta kännas mycket bättre. Jag börjar må bättre igen och har mer energi. De senaste kvällarna har jag varit pigg och haft svårt att sova, – jag antar att det är medicinhöjningen som gör skillnad. Skönt som fan är det iallafall. Att inte gå runt som en trött zombie och konstant längta efter att sova. 

Jag har mycket att se fram emot den kommande månaden. Den sjunde har Sofia och jag varit tillsammans i åtta år. Som vanligt kommer vi fira med pizza och serier 😍 Den tionde blir det middag och firande av farmor och farfar som varit gifta i 60 år. 60 år! 

Sedan blir det julafton och firande hemma hos farmor och farfar och på juldagen skall jag med till Karlskoga. Har aldrig följt med dit över jul tidigare så det är ännu en sak som gått framåt för mig 😊

Men det allra bästa blir den 26e, för då drar jag med Sofia och hundarna och mina föräldrar till Lysekil i fem dagar. Fem dagar av läsning och avkoppling. Ett perfekt avslut på året. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s