En ångestfri julafton 

Julafton och jag är x antal böcker rikare. Helt slut i huvudet. Har stoppat öronproppar i öronen och lagt mig inne i sovrummet med snus och energidryck. 


Det har varit en fin dag. Dessa älskade ungar, de är så fantastiska. De satt på rad i soffan och åt medan vi andra satt vid bordet. Helt plötsligt känns de så stora. Så kompetenta. 


Alwa blev glad på en gång när hon såg mig och Wilma var nöjd så länge jag höll mig lite på avstånd 😉 


Vi var hemma hos farmor och farfar och det är jul för mig. Den vackra granen med luddet över ljusen som jag var så avundsjuk på som barn. Tyckte att det såg ut som änglahår. 


När tomten kom ville jag helst sjunka genom jorden. Bara försvinna för en liten stund. Vincent var inte ett dugg blyg, vilket jag trott han skulle vara, men tvillingarna verkade lite skeptiska till honom. De undrade väl vad det var för skäggig gubbe som kom med presenter. 


Julia fick en mössa av mig som jag virkat som båda tjejerna såklart skulle testa. Hann inte fram med kameran när Alwa hade på sig den, men hann iallafall ta några bilder på Wilma. 


Kenny fick en snygg skjorta och det är nog första gången han inte sett sur ut när jag tagit kort på honom 😜

I bakgrunden syns en tavla på farfar jag målat och som han fick som julklapp för flera år sedan. 


Jag hade virkat varsin tröja till tvillingarna och Wilma skulle genast ha på sig sin. Och roboten Vincent fick i julklapp var väldigt intressant att se på där den gick omkring.

Vincent fick en stor filt jag virkat åt honom. Ett riktigt helvetesjobb med förbannat många trådar att fästa, men han verkade nöjd och då är jag det med. 


Såklart är det karaktärer från Paw Patrol. Han är besatt. 


När Julia, Kenny och tvillingarna åkt hem till Lindesberg blev det en stunds spelande med Vincent. Det var mysigt, även om jag var helt slut. 


Det var skönt att komma hem igen och ännu bättre av att mötas av detta söta ansikte, som plötsligt fått en stor, svart fläck på huvudet. Ingen av robbarna hade pricken igår. Förhoppningsvis är det bara en av dem som har det, så det blir lättare att se skillnad på dem. 

Nu ska jag varva ned med läsning och försöka vila upp mig inför imorgon. Då blir det julfirande i Karlskoga ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s