Familj, Hjärta, Vardagligt, Wicca

Mitt paradis

Solen skiner och det är frost i gräset. Jag sitter ute på trappan och dricker kaffe. Någon snickrar på andra sidan viken. Annars är det alldeles tyst. 

Det är så skönt här. Stugan i Lysekil är mitt paradis. Har sovit ut, nästan tolv timmar, och idag har vi ingenting planerat. Igår åkte vi in till Lysekil. Vi köpte en kokosnöt på snöre till hamstrarna och inne i bokaffären köpte jag fyra pocket och lyxade till det med den senaste boken av Anna Karolina. Inbunden. Gick runt lite i staden och handlade mat och dricka och godsaker och sedan åkte vi hem. Hela dagen var utmattningen stor och jag sov några timmar på eftermiddagen. Johan och Cissi hörde av sig och berättade att hamstrarna där hemma mår bra. Det var en skön dag, men jag var trött och orkade inte läsa mycket alls. 


Idag ska jag bara njuta och göra sådant som ger mig energi. Läsa, promenera till havet. Naturen är min kyrka. Och jag mår bra här. Bäst här. Får en chans att vila upp mig. Grunda mig. Connecta med Gudomen. 

Precis vad jag behöver efter en bra och utmattande jul. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s