Familj, Hjärta, Kiba och Kami

En fantastisk dag

Idag är första dagen jag inte behövt ta en tupplur för att orka hålla mig vaken. Lagom tills det är dags att åka hem med andra ord 😉 Alla dagarna här nere har varit fina, men idag har varit fantastisk. Läst i timmar, skrivit på ett brev och vid två kopplade jag hundarna och gick ned till havet. Det är underbart att klara av att göra sådana saker själv med hundarna. Bara njuta av tystnaden och närheten till the divine och hundarnas upptäckarlust. 


Känner mig inte alls redo att åka hem imorgon. Nu, när jag äntligen orkar njuta till fullo. Två gånger idag har jag virat täcket om mig och suttit ute på trappan och läst. Gjorde samma sak igår, då solen var på väg ned och himlen var alldeles rosa. 


Det känns tufft att behöva åka härifrån. Tänker göra det bästa av tiden som är kvar. Läsa, njuta av middagen och umgås med mina människor. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s