BPS, DBT & dylikt, Det förflutna, Färdigheter, Kiba och Kami, Kurta och Hicka, Mentala sårbarheter, Svårigheter, Vardagligt

En bra dag 

Det har varit en bra dag. En väldigt bra dag med mina mått mätt. Jag har städat lite, njutit av eftermiddagspromenaden med hundarna, skrivit brev, stickat och jobbat lite med boken. Läst har jag också gjort och nu på kvällen fixade jag med lilltjejernas bur. Det är kul att ha små varelser att ta hand om. Välgörande till och med. 

Imorgon ska vi till veterinären med Kami igen. Samma sak som sist, tandstensfix. Någonting blev inte helt bra när vi var där senast. Han fortsatte dra med tassen på nosen genast och började lukta ur munnen efter några dagar. Det kommer svida i plånboken, men lillkillen förtjänar ju det bästa. 

Jag är nöjd. En lång dag i ensamhet och jag har inte varit alltför orolig. Undvek undvikanden och har försökt exponera mig för sådant som gör mig extra orolig. Som att dra upp persiennen i sovrummet så folk kan se in. Jag tror inte längre att några uniformerade ska komma och ta mig, att ha uppdraget gör mig inte skräckslagen som det brukade, men det är likväl obehagligt. Försöker påminna mig om sådant som terapeut K och jag brukade prata om i individualterapin. Som att det bästa sättet att minska paranoian är att ta mig ut så mycket som möjligt. Och att gå emot känslan när någonting känns obehagligt. 

Var hade jag varit idag utan DBT? Hade jag ens levt? 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s