BPS, DBT & dylikt, Hjärta, Litteratur, Mentala sårbarheter, Vardagligt, Wicca

Det är alltid lättare att andas när jag trivs 

Jag sover fruktansvärt mycket. Stora delar av dagarna försvinner i sömnen och jag skulle lätt kunna må dåligt av det, men jag har en sån fruktansvärt fin flickvän. Då behövde du nog det, säger hon och lägger med sina ord bomull över de taggiga känslorna. Hon är hela tiden validerande. Per automatik när det kommer till mig. Till och med igårkväll när jag famlade runt i mörkret en stund och, i mina egna ögon, lät som en känslokall bitch, var hon validerande och förstående. Hur kan en människa vara så bra? 

Igår for jag till Ikea med mamma och pappa. Behövde stoppning till presenterna jag virkar till tvillingarna och passade på att köpa två hyllor till sovrummet också. 


Har länge varit frustrerad över att inte ha något altare. Att det inte funnits någon plats, men så tänkte jag till och insåg att det skulle funka med två hyllor vid sängen. Översta hyllan är altare och därunder står mina böcker om Wicca och annat som har med min tro att göra. Och det blev ännu bättre än jag vågat hoppas och dessutom blev det mycket mysigare i sovrummet av hyllorna. Perfekt. 


Just nu har jag en tavla ovanför altaret, en tavla som satt där innan jag fixade hyllorna. Planen är dock att jag ska måla någonting själv. Någonting föreställande Gudinnan och annat smått och gott som ugglor och pentagram. Kanske till och med väljer att använda mitt eget ansikte på Gudinnan om jag orkar stirra på mig själv så mycket. 


Och en liten bonus är att jag orkade fixa till läshögen bredvid sängen när hyllorna var uppsatta. Det är alltid lättare att andas när jag trivs. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s