Familj, Hjärta, Mentala sårbarheter, Svårigheter, Vardagligt

Mina fina 

Jag är så glad att den här veckan äntligen är över. Utmattningen från igår satt kvar imorse när jag vaknade och efter morgonpromenaden med Kiba och Kami låg jag i soffan och glodde på Huset fullt tills Sofia slutat jobbet. Passade på att sova innan mamma hämtade upp mig och vi for till Lindesberg. 


Det var så fint att komma dit. Träffa Julia och de fantastiska tvillingarna ❤ Ångesten lade sig och jag kunde njuta av hundpussar och dans med tvillingarna. De är så roliga! Och det var lika hemskt som alltid att åka därifrån igen. 

Idag var planen att jag skulle ha Läskomafredag. Igår, när jag satt i soffan, så trött att jag knappt orkade hålla ryggen uppe, sa Sofia att eftersom veckan varit så tuff för mig kunde jag få ägna hela helgen åt mina böcker ❤ Så det är vad jag planerar att göra. Inte precis hela tiden, men väldigt mycket. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s