Familj, Litteratur, Svårigheter, Vardagligt

Behöver en semester från mitt eget huvud 

Vad har jag gjort idag? Sovit alldeles för länge och plöjt massa gamla avsnitt av Farmen typ. Att titta på realityprogram funkar alltid bra när jag är nedstämd. All drama får mig på något litet sätt engagerad och det får tiden att gå. Tänkte flera gånger att jag skulle göra någonting jag mår bra av, men lyckades aldrig ta mig för. Istället har jag suttit i den där förbannade soffan och fixat lite med tvillingarnas presenter. 

Mamma och pappa besökte Kenny och Vincent tidigare och jag valde för ovanlighetens skull att inte följa med. Jag är så sårbar och får lätt taggarna utåt. Förvandlas så lätt till den där ilskna tonåringen igen. Dessutom fanns inte heller energin. Jag saknar Vincent massor och längtar efter att kramas med honom, men det får bli en annan gång. Så som jag mår nu sprider jag bara negativ energi runt mig. 

Imorgon jobbar Sofia helvetiskt länge, vilket innebär fler promenader för mig och många timmar med lättretliga hundar. Vilken fantastisk trio vi är. Har redan nu ställt in mig på att jobba med boken. Om det så bara blir tre minuters arbete så får det vara bra så. Kan inte låta hela dagarna försvinna in i en Farmen-dimma. 

Nu ska jag försöka skämma bort mig själv, med att påbörja läsningen av en ny bok. Den där känslan, när jag bläddrar fram till första sidan och sedan känner hur sidorna mellan fingrarna på vänstra handen bara blir fler och fler är en av mina favoritkänslor. Och jag behöver komma bort från mig själv ett tag. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s