Kiba och Kami, Medicin, Mentala sårbarheter, Social ångest, Svårigheter, Vardagligt

Upp och ned och upp igen och så lite ner 

Gårdagen var betydligt bättre än måndagen, vilket var förvånande. Måndagskvällen spenderades med panisk ångest, sådär så det känns som att allting spricker inombords, och jag räknade med att vakna i samma tillstånd. 

Konstigt nog var jag relativt lugn när jag vaknade. Sov en stund i soffan innan jag tog ut hundarna och efter slöande framför teven klarade jag av att jobba lite med boken. Redigerade ett helt kapitel och det är jag väldigt nöjd över. Efter det skrev jag ett brev och var sedan så trött att det blev soffläge resten av kvällen. 

Idag vaknade jag vid sju. Lade mig i soffan, med några glassar och somnade snart med Kiba på mitt bröst. Han låg platt på sidan, helt stilla med huvudet mot min haka och jag tänkte det här är det absolut bästa i världen, ingenting slår det här. 

Var lite orolig när jag skulle ut. Mycket ljud utanför dörren och jag var rädd att tvingas ta mig förbi flera arbetare, men de var alla uppe på taket och då var det ju lugnt. 

Just nu har jag en fruktansvärd huvudvärk som jag misstänker hänger ihop med medicinmissen. Ska vila tills det är dags att åka och handla. Den där fruktade veckohandlingen som slog ut mig så enormt förra veckan. Denna gång åker vi dock till en annan affär. Det är bättre att vänta med Willys tills ombyggnationen är klar. 

Gonatt! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s