Kiba och Kami, Medicin, Mentala sårbarheter, Vardagligt

Så jävla klantig

Jag är så trött på mig själv och min klantighet. Varje morgon tar jag antidepressiva och på kvällen tar jag antipsykotika. Idag har jag varit fruktansvärt trött hela dagen och ingenting har funkat för att få mig att bli piggare. 21.00 larmade telefonen, då var det dags för kvällsdosen. Insåg att tabletterna som låg där i dosetten och väntade inte var antipsykotikan utan de antidepressiva. Alltså tog jag fel medicin imorse och det förklarar tröttheten. Under drygt tolv timmar har jag fått i mig en dubbel dos och den där medicinen kan verkligen göra en trött. Som fan. 

Jag valde tillslut att ta en halverad dos antipsykotika ikväll. Skulle jag strunta i att ta det alls skulle medicinen gå ur kroppen och skulle jag ta dubbel skulle jag fortsätta vara trött imorgon och imorgon får jag inte vara trött. Då ska jag pallra mig iväg till Apoteket. 

Var ju iväg med Kami till veterinären. Efter att hon undersökt hans mun och framför allt tittat på den huggtanden som han brukar dra över med tassen gissade hon på att det kan vara en svampinfektion som stör. Vi tyckte alla tre att det är bättre att prova medicin i fyra veckor och se om det blir bättre av det, istället för att rycka tanden på en gång då det kanske kan bli bättre av medicinen. Det känns jättebra nu. Medicinen ska han få i sig tre, fyra gånger per dag i drygt fyra veckor och jag hoppas att han kommer bli bra av det så vi slipper dra ut den. 

Så imorgon ska jag upp på stan med Sofia och köpa medicinen och jag känner mig redan lite orolig för att ta mig upp dit. Jag är ju redan så instabil och nu med allt tablettstrul känns det som att det kan gå hur som helst. Det kan lika gärna gå skitbra som skitdåligt. Tänker dock belöna mig själv med några böcker eller något för att jag tar mig dit. Det tycker jag att jag förtjänar 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s