Exponering, Hjärta, Kiba och Kami, Kreativitet, Mentala sårbarheter, Social ångest, Svårigheter, Vardagligt

Lite dåligt men mest bra 

Vilket vinterland jag vaknade upp till idag. Kamis päls var full med snöbollar efter morgonpromenaden och de två, tre som satt fast under magen var stora som plommontomater. 

Hur som helst. Gårdagen var en riktigt bra dag. Jag vet inte varför det funkade denna gång, men när alarmet började ringa 8.30 gick jag upp på en gång. Det var inte ens svårt. Drack kaffe och åt frukost och slötittade på nyheterna och sånt. 


Orkade lägga ned lite tid på boken, även om det är ett tufft kapitel jag arbetar med just nu. Bokarbete och kaffe och sen orkade jag konstigt nog göra middag. 


Läsning i sängen hanns med också och när det var dags att sova kände jag mig verkligen nöjd med mig själv. 

Idag lyckades jag gå upp direkt när alarmet ringde igen. Samma procedur som gårdagen och jag mådde ganska bra efter morgonpromenaden. Sedan blev det jobbigare. Mycket ljud från arbetarna och hundarna har varit ovanligt skälliga idag. Det är så utmattande att försöka hålla dem tysta när de skäller. Jag blir trött och irriterad och kan inte sitta i soffan och koppla av. 

Eftermiddagspromenaden var dock fantastisk. 


Förutom att det var småbarnsföräldrar (och småbarn såklart) typ överallt så gick det bra. Promenaderna blir så fina när jag verkligen tar mig tid att umgås med hundarna. Stanna och leka lite. Nosa efter godis. 


Jag har ju världens finaste hundar. Det är inte skryt, bara ett faktum 😉 Och jag vet inte vad jag skulle göra utan dem. De ser till att jag kommer ut bland folk även när det är som allra läskigast och tillsammans med dem jobbar vi både på min sociala ångest och deras problemområden. På torsdag fyller Kiba tio. Tio år! Han har funnits så länge i mitt liv och Kami nästan lika länge. Det finns ju ingenting bättre än hundar. 


Nu ligger jag i sängen, lite sleten efter dagen. Ska läsa lite och koppla av och förhoppningsvis blir morgondagen lugnare. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s