Familj, Hjärta, Kreativitet, Kurta och Hicka, Vardagligt

Anteckningsböcker och skithamstrar 

Jag mår bra 😊 Trött som fan söndag och måndag, men redan i måndags började jag må mycket bättre. Städade och ritade och gjorde detsamma under tisdagen. 

Fick för mig att göra en anteckningsbok till en brevvän som fyller 40 i mars och när den var klar påbörjade jag en dagbok till mig själv. Det var så förbannat kul att jag satt med den där dagboken nästan hela gårdagen. 


Klippte sönder sidor ur en bok jag ändå inte skulle behålla och limmade fast dem på två kartongbitar. 


Broderade och satte fast lite washi och skrev ut ljust randade papper och sedan var det dags för det roligaste, att sy ihop själva boken. 


Limmade båda sidorna för att göra dagboken starkare och är så fruktansvärt nöjd. Det blev så mycket bättre än vad jag vågat hoppas på. Har idag piffat till tio kartongbitar till så jag kan göra fem till böcker. Älskar när kreativiteten tar över hela mitt jag. 


Något som är lite mindre kul är att Kurta fått ett sår bakom ena örat. Sofia upptäckte det igår och när han var vaken för en stund sedan passade jag på att plocka upp honom och se efter. Såret läker fint, önskar bara att jag visste hur han skadat sig. Om det är någonting ”farligt” i buren vill jag ju ta bort det. 

Förresten nafsar han i min hand precis när bilden togs, vilket jag tycker syns jävligt tydligt. Skithamster. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s