Hjärta, Kreativitet, Vardagligt

Det flyter på bra

Dagen har flutit på väldigt bra. Vaknade vid sju, pigg och utvilad, men bestämde mig för att sova vidare eftersom jag annars med största sannolikhet skulle behövt ta en tupplur eller två under dagen. Hade dock svårt att somna igen och somnade lagom till alarmet började ringa vid halv nio. En dryg timme senare gick jag upp. 

Har påbörjat ett brev, jobbat med boken, hållit på med min Bullet journal, fortsatt göra anteckningsböcker, städat badrummet, lagat middag och läst litegrann. Shit alltså, när jag skriver ned det blir det så tydligt, allt jag gjort och klarat av idag


Men nu ligger jag nedstoppad i sängen redo att läsa litegrann. Och imorgon hoppas jag att jag får sova tills alarmet ringer. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s