Familj, Högtider, Hjärta, Känslopåslag, Kiba och Kami, Kreativitet, Mentala sårbarheter, Vardagligt, Wicca

Hjärta bara 


Efter en bra helg kom måndagen med overklighetskänslor och ångest. Förstod inte alls vad det kom ifrån och vet fortfarande inte. Kollade dosetten för att kontrollera att jag tagit rätt medicin, annars kan ju det rubba mig rejält. Det är bara så typiskt att sådant händer när det är dags för en högtid. Det var Ostara och istället för att spendera den dagen med att må bra fick jag kämpa för att inte gå i bitar. 

Tidig kväll följde jag med mamma och pappa till Kenny och Vincent, men den där känslan av overklighet försvann inte riktigt. Orkade inte anstränga mig och hamnade tillslut i soffan i vardagsrummet medan Vincent sysselsatte sig med annat. 

Det var ändå skönt. Fick tid att prata lite med mamma och efterhand satt vi alla fem i soffan, Vincent extatisk över presenten mamma och pappa hade med till honom från Spanien. 


Kenny och Vincent är så fina ihop. Att min bror varit med och skapat den där lilla människan är helt fantastiskt. Känner mig priviligerad som får ha honom i mitt liv. Och kolla på bilden, den där mjuka lilla barnhanden ovanpå Kennys, tatuerade. Vill nästan måla av de där två händerna. 

Tisdagen blev bättre. Några timmar av obehag men jag lyckades ta mig igenom det med kreativitet och städning. Har varken virkat eller stickat på flera veckor och igår började, äntligen, suget komma tillbaka. 


Har mest gjort massa anteckningsböcker de senaste veckorna och nu börjar jag få nog. Det är dags att ta fram garnet igen och jag har planer på att göra en liten duk med fransar till sovrummet. 

Idag skiner solen och morgonpromenaden med hundarna var underbar. En upptäcktsfärd runt parken, mycket hundar runtomkring, och klarade till och med av att slå mig ned i solen en stund. Kami hoppade upp i mitt knä medan Kiba nosade igenom de närmsta buskarna. Just nu mår jag väldigt bra. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s