Familj, Färdigheter, Handarbete, Hjärta, Kiba och Kami, Kreativitet, Vardagligt, Wicca

Världens finaste tvååringar 

Igår när jag skulle sova hade jag svårt att koppla av pågrundav ångest. Tillslut lyckades jag komma till någon form av ro efter ett långt ”samtal” med Hecate. 

Så idag tillät jag mig själv att enbart fokusera på sådant som fick mig att må bra. Brevskrivning och mycket virkande. 


Gjorde klart den här vackra duken, ett mönster som går att finna här. Jag är helt förälskad i den. 

Vid halv fem kom mamma och hämtade upp mig och så for vi till Julia och tvillingarna ❤ Tvillingarna har precis fyllt två och vi skulle dit och fira dem. 
Det gav så mycket energi att vara där. Ni tre är så uppskattade (eller fyra, Julias hund är väldigt uppskattad också!) Och som vanligt hade jag ingen lust alls att åka hem igen när det var dags för farväl. 

I några månader har jag jobbat med ett eget dockmönster så Wilma och Alwa fick varsin docka, komplett med en hel garderob. 


Jag ville ha böjbara ben och armar och stora runda magar och är nöjd med resultatet. Och det allra bästa är att tvillingarna tycktes uppskatta sina presenter ❤ 

Nu är jag helt slut. Trött men glad och nöjd. Det enda negativa är att Kami haltar. Igårkväll hoppade klumpen Kiba ned från soffan och hamnade på Kami. Det verkar gå åt rätt håll, men blir det inte bättre är det bara att kontakta veterinären. Min lilla plutt. Som tur är tycker han om att bli buren, vilket han blir emellanåt under promenaderna. Tur bara att han inte väger mer än 2,5 😉 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s