Exponering, Färdigheter, Mentala sårbarheter, Social ångest, Svårigheter, Vardagligt

Social baksmälla 


Idag är en sådan där typisk social-baksmälla-dag. Helvete vad slut jag är! Stapplande och ostabila steg under promenaden. Hjärtklappning. Kiba var till och med nära att dra omkull mig när han ville fram och nosa på några grenar. Det var inte så att han tog ett språng. Nej, han drog bara litegrann i kopplet. 

Dagar som denna brukar jag bli rastlös och angstig, ha svårt att koppla av. Så idag ska jag göra mitt bästa att tillåta mig själv att bara ligga i soffan och glo på serier. Det är okej att inte göra någonting produktivt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s