Familj, Färdigheter, Försäkringskassan, Hjärta, Mentala sårbarheter, Social ångest, Svårigheter, Vardagligt

Jag är så trött 

Jag mår inte så bra. Har försökt så mycket jag bara kan att inte låta Försäkringskassans avslag påverka mig negativt, men faktum är att det får mig att må riktigt kasst. Och det funkar inte att tvinga sig själv att må bra. 

Dagarna passerar och jag längtar mest efter att Sofia ska sluta jobbet så jag får ha henne i min närhet. Sover för länge, för mycket, för oroligt. Kroppen börjar krascha, känns det som iallafall. Hälsporren som aldrig vill ge med sig, smärtan i nedre delen av ryggen när jag böjer mig eller är ute och går och så knät som blixtrar till när jag inte har benet helt rakt. När jag kommer in med hundarna efter våra promenader och jag tar av deras selar/halsband börjar benen skaka något hysteriskt. Och vid vissa tillfällen, flera gånger per dag, skakar mina armar och händer så jag inte kan skriva. 

För ett tag sedan bestämde jag att jag ville börja jogga. Behöver den där fysiska aktiviteten både för min fysiska hälsa och min psykiska. Och jag tänkte ta med Kiba. Men hur mycket jag än planerar och förbereder mig och försöker tänka positivt så funkar det inte med min sociala ångest. Det är omöjligt. 

Jag är så trött på det här. Trött på att känna att mitt värde som människa är lika med noll. 

Men påsken var bra iallafall. Riktigt fin och jag mådde bra. 


Hopklämda i ett litet förtält med god mat och tårta och min fina familj. Det gjorde mig gott. 

Men jag är så trött. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s