Familj, Handarbete, Känslopåslag, Kiba och Kami, Kreativitet, Mentala sårbarheter, Svårigheter, Vardagligt

Ett lugn i stormen 

 

Fredag idag och jag tänker göra mitt allra bästa för att göra den till en så bra Fredag som möjligt. Har laddat USBt med serier och har tagit fram Pippitröjorna jag stickar till tvillingarna. 

Sofia slutar runt fyra och hon och pappa ska åka till Apoteket och hämta ut Kamis medicin. Smärtstillande och antibiotika. 


Bilden är från för några dagar sedan och svullnaden har halverats ungefär, men han har ju fortfarande ont. Så fort han fått sin medicin kan jag släppa lite av oron för en stund, när jag vet att han inte har lika ont längre. 

Och ikväll, då ska vi äta färsk ananas och se på serier och jag kommer säkert också spendera tid ute på balkongen med bok och öronproppar. Önskar att jag kunde sitta där ute och läsa även när jag är själv, men tills Sofia kommer får hundarna mysa där ute för sig själva. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s