Hetsätning, Känslopåslag, Kiba och Kami, Mentala sårbarheter, Psyk, Svårigheter, Vardagligt

Oro

Jag oroar mig för det mesta just nu känns det som. 

Jag oroar mig för att veterinärbesöket ska kosta extra för att Kami stannar där hela dagen. Oroar mig att det kommer kosta mer än vad som finns på sparkontot. 

Jag oroar mig för att mötet mellan Kami och Vincent senare idag ska gå åt helvete och jag oroar mig för att min fina blomma på balkongen ska dö. 

Jag oroar mig för att träffa alla för mig nya personer när jag ska börja gå till Karla istället för ”vanliga” psyk och jag oroar mig för att bli ett grinigt helvete när de goda snusen är slut. 

Jag oroar mig för det som ska handlas till midsommar för kanske finns det inga pengar kvar efter veterinärbesöket. 

Jag oroar mig för min kropp som dagligen värker massor på flera olika ställen och oroar mig för att besöka en läkare eftersom jag är säker på att de ändå bara kommer säga att jag måste gå ned i vikt. 

Jag oroar mig för mitt störda nattätande som jag inte tycks ha någon kontroll över och jag oroar mig över min munhälsa. 

Jag oroar mig för att aldrig igen kunna lämna hundarna ensamma efter att ha fått reda på att Kami skäller konstant när han blir lämnad och jag oroar mig för att sommaren säkert kommer försvinna alldeles för fort. 

Jag oroar mig för hur det kommer gå när Kami ska vara själv hos veterinären en hel dag och jag oroar mig för overklighetskänslorna som med största sannolikhet kommer dyka upp. 

Jag oroar mig för att aldrig lyckas ta mig ur den här depressionen och jag oroar mig för att midsommar inte ska bli bra. 

Jag oroar mig för excemen som tycks sprida sig över större delar på min kropp och jag oroar mig för att aldrig någonsin lyckas läsa ut en bok igen. 

Och så fortsätter det i all oändlighet. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s