Det förflutna, Familj, Hjärta, Kiba och Kami, Vardagligt

En fin midsommar 


Så har jag firat midsommar i Karlskoga. Midsommar som för mig brukade innebära att dricka så mycket snaps som möjligt, bli så full som möjligt, för att kunna må ”bra.” Och nu sitter jag med min alkoholfria öl och älskar känslan av att vara nykter. Jag är så jävla stolt över mig själv. 
Kiba och Vincent har lekt som galningar. Vet inte om jag någonsin tidigare sett honom så trött. I matchen mellan Vincen, Kiba, pappa och Kenny var det lätt Kiba som vann. Han kan det där med att leka med bollar. 


God mat och ännu godare tårta. Vincent ville sitta bredvid mig så planen att jag skulle sitta på andra änden och hålla koll på Kami gick med andra ord inte att fullfölja. Istället var Kami hos Sofia, och Kiba, den lilla jäveln, skulle till vilket pris som helst sitta i Sofias mormors knä. Planen var att vi till eftermiddagen skulle bege oss till Lunnedet, där mina föräldrar har sin husvagn över midsommar, för att grilla, men då jag var slut efter några timmars umgänge bestämde vi oss för att skjuta upp det till imorgon. 

När Tunmatsarna åkt slog vi andra ned oss i soffan och tittade på en teater från Sparbanksbörsen och sedan lite olika teveprogram. Jag kopplade av med lite virkning och strax innan elva gick Sofia och jag ut med hundarna. En mysig promenad längs myllret av söta hus i smattrande regn. Jag älskar sommarregn och älskar att vara ute i det. På något sätt får det mig att känna mig vid liv

Nu ska jag försöka varva ned med lite läsning så jag är så pigg som möjligt till grillningen imorgon. Jag är lyckligt lottad som får ha så många fina människor i mitt liv. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s