Familj, Kiba och Kami, Mentala sårbarheter, Vardagligt

Go’snus och tennisbollsmagar


Jag mår konstigt. Angstig utan någon egentlig anledning. Jag borde må bra. Sofia har semester, jag har fint garn att tafsa på och många bra böcker att läsa. Har till och med lyckats städa undan en hel del skit här hemma. 

Ändå har jag ångest och overklighetskänslor som bara lugnar ned sig medan jag läser. Önskar att jag kunde förstå varför. 

Imorgon ska Kami till veterinären igen förresten. Det känns nästan skrattretande nu. Hela tiden är det någonting. Om kvällarna sväller hans mage upp till en tennisboll och han kissar inne om han inte kommer ut varannan timme eller så. Men bara på kvällarna. Det är så skumt. 

Men nu skiter jag i det här. Ska läsa och dricka pepsi och snusa go’snus och klappa på hundar. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s