Familj, Hjärta, Kiba och Kami, Mentala sårbarheter, Schizotypal PS, Social ångest, Svårigheter, Vardagligt

Kärlek och trötthet 


Det har varit en väldigt utmattande dag. Att vistas hos veterinären bland andra människor och djur formligen suger energin ur mig. Idag var jag dock inte så orolig för Kami som jag varit de tidigare gångerna, men att vistas bland andra människor är fortfarande utmattande. 

Det bästa med dagen var att vi träffade Lahti. Hon var där med en vän för att få hjälp med sina råttor. Lahti ger alltid energi och Kami blev såklart väldigt glad. Skumt var det dock att han inte tycktes bry sig det minsta om råttorna. 

Farmor och farfar tog hand om Kiba under tiden. Jag är så tacksam för det, för all den hjälp de ger oss. De tycks själva inte förstå anledningen till att vi är så tacksamma, de tycks se hjälpen som en självklarhet, men jag vet att jag är lyckligt lottad som har dem ❤️

Riktigt vad som är fel med Kami vet vi inte. Troligtvis en infektion. Det skulle också kunna vara diabetes även om veterinären ställde sig ytterst tveksam till det. Och just ja, Kami hade inte alls njursten utan urinsten. Jag skyller den förvirringen på Sofia 😉

Annars mår jag väl okej skulle jag tro. Känner mig lite stressad. Pippitröjorna till tvillingarna borde ha varit klara för länge sedan, men jag har klantat mig och drar ut på tiden. Måste repa upp massa varv för att rätta till felet och det är aldrig kul att göra. Dessutom lever jag helst i böckernas värld. Där har jag lättast för att andas. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s