Mentala sårbarheter, Svårigheter, Vardagligt

Jag bara sover och läser 


Har lyckats tagit mig ut på balkongen innan solen försvinner. Jag föredrar att sitta i skuggan men idag behöver jag någonting annat. Jag behöver l u f t. Hur mycket sängen än lockar ska jag göra mitt allra bästa för att inte hamna där. 

Jag är så trött. Armarna känns avdomnade och jag har som en linje i bakhuvudet som bultat sedan igår morse. Det är inget konstigt att jag är trött efter den här veckan med två veterinärbesök, men jag hatar att jag ska vara det när Sofia har semester. Får fruktansvärt dåligt samvete. Gör ju inte mycket annat än sover och läser. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s