Familj, Färdigheter, Handarbete, Hjärta, Kiba och Kami, Kreativitet, Mentala sårbarheter, Svårigheter, Vardagligt

När Kiba får bestämma 

Kiba fick bestämma vart vi skulle gå under kvällspromenaden. Jag/vi borde göra det oftare för det är riktigt kul att se vart han väljer att gå. Lite mer än en timme var vi ute och tillslut kände vi oss tvungna att sätta stopp. Han var påväg hemåt, kom riktigt nära, när han plötsligt beslöt sig för att gå vidare. Fick han välja helt skulle vi med all sannolikhet vara ute halva natten. Minst. 

Jag mår bättre idag. Sofia kommenterade det till och med. Varför? Tror det har att göra med att jag häromdagen återupptog arbetet med boken. Istället för att läsa och sova mig igenom dagarna sätter jag mig vid datorn och arbetar när det är svårt att hålla mig vaken. Dessutom har jag kommit igång med stickningen av Pippitröjorna också och det är inte mycket kvar att göra innan monteringen. 


Annars då? Kami ska till veterinären igen. Imorgon kvart över nio har vi fått tid och farmor ställer upp som hundvakt åt Kiba. Hans mage fortsätter svälla upp om kvällarna och denna gång tänker vi inte nöja oss med enbart urinprov. Nu måste vi få ett svar så Kami kan få rätt hjälp och vi en chans att koppla av igen. Denna ständiga påfrestning som det innebär med en sjuk hund är otroligt jobbig att leva med. Varenda jävla dag. Jag vill bara få svar på vad som är fel. 

Hursomhelst är jag glad för att jag tycks vara på rätt väg framåt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s