Familj, Kiba och Kami, Vardagligt

Prov och röntgen 


Nu äntligen är vi hemma från veterinären igen. Inte fan kom varken jag eller Sofia upp i tid, som planerat, utan fick stressa oss iväg precis som förra gången. 

Farmor och farfar tog med Kiba hem till sig medan Kami blev undersökt. Urinprov, blodprov och röntgen ännu en gång. Och inte hade jag en tanke på att ta med min morgonmedicin, så vi får se om jag blir lite småknäpp av förseningen eller inte. Brukar ju må lite småskumt vid minsta lilla försening. 

Hur som. Veterinären vi fick träffa var fantastisk. Testerna på blodprovet var helt normala. Det enda som inte låg inom det normala var glucosen, som låg på låg. En poäng till och även den hade hamnat inom det normala. 

Röntgen visade inte heller på något tydligt problem så idag och i helgen har vi i uppgift att få Kami att dricka mer under dagarna och sedan ta bort hans tillgång till vatten från fem på eftermiddagen. Detta för att se om det är någon fixidé som får honom att dricka mer under just kvällarna. 

Och måndag morgon ska vi ta ett urinprov och lämna in till veterinären så de i sin tur kan skicka det på analys. 

Det känns helt okej just nu ändå. Förhoppningsvis är det inget fel på honom, vilket ändå känns väldigt troligt eftersom han annars mår väldigt bra. 

 Nu ska jag fortsätta gosa med min trötta lilla hund. Passade på att klippa hans klor direkt när vi kommit hem när han ändå var så trött. Det gick galant 🤣

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s