Familj, Färdigheter, Hjärta, Kiba och Kami, Vardagligt

Det funkar ändå relativt bra

Hur mår Kami nu då? Svårt att säga. Eller nej, egentligen mår han ju bra. Han är pigg och glad och tycks vara tillfreds med livet. Men problemen kvarstår. I måndags tog vi ett urinprov som Sofia cyklade iväg med till veterinären och som de sedan skickade iväg på analys. Sedan dess har vi inte hört något. Vi börjar dock misstänka att det är cushings han lider av. Det är så mycket som stämmer in på honom att vi inte kan bortse från det.

Jag försöker dock fokusera på det positiva, ägna mig åt sådant som ger mig energi. För att orka. Både för stunden men också sedan. Om det visar sig att Kami har cushings, eller en annan sjukdom för den delen, kommer det att suga ut så jävla mycket energi.

Mår ändå okej. Har lyckats städa riktigt mycket och jag har läst, virkat, stickat, myst med Sofia och haft kul med hundarna.

Sånt som ger livet mening och gör det lite mindre svårt att komma upp om morgonen. På lördag ska jag baka paj och sedan drar Sofia och jag och djuren iväg till Hästhagen och bjussar mamma och pappa. Har blivit smått besatt av att baka den senaste tiden. Förstår inte alls hur det gått till. Jag brukar ju hata det.
Och på söndag, om vädret inte suger för mycket, blir det ut på äventyr med the Deiles.

Men nu blir det fokus på morgondagen. Jag hoppas på telefonsamtal från veterinären, och allra helst att hon kan utesluta alla sjukdomar, och på kvällen blir det tacos och serier och handarbete.

Bra så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s