Exponering, Handarbete, Kiba och Kami, Kreativitet, Schizotypal PS, Social ångest, Svårigheter, Vardagligt

Jag vann ändå tillslut!

Vaknade vid nio. Det är otroligt tidigt för att vara jag. Valde dock inte själv att vakna till då. Nej, det var de små kräkhundarna som med sina skall ville få upp mig. Vad de själva gör nu? Ligger på varsin sida om mig och sover.
Såklart.

Igår blev jag äntligen klar med Pippitröjorna till tvillingarna. Trodde seriöst aldrig att denna dag skulle komma. Som jag slitit och bråkat och krigat med det förbannade mönstret och när bitarna skulle sys ihop var jag på väg att ge upp. Varför? Det fanns ingen enda beskrivning på hur det skulle göras.
Såhär i efterhand kan jag konstatera att mönstret var lite väl svårt för mig, minns inte hur många gånger jag fått repa upp arbetet och börja om på nytt, men jag vann ändå tillslut! Och jag har lärt mig en jävla massa!

Dagens planer är att vila upp mig, efter två intensiva dagar, och storhandla med mamma och pappa. Jag gör det numera utan Sofia, vilket gör det väldigt mycket svårare och jobbigare, men det känns bra att dels kunna göra något för Sofia och dels att exponera mig själv.

Okej, dags att häva kaffe innan jag somnar där jag sitter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s