Familj, Handarbete, Känslopåslag, Kiba och Kami, Kreativitet, Kurta och Hicka, Mentala sårbarheter, Vardagligt

Kurta är hemma igen

Idag har kroppen varit i strejk. Feberkänslan gav sig inte förrän sent ikväll och hela dagen har jag fått kämpa med att hålla mig vaken. Har inte ens läst en endaste rad…

Kurta är hemma igen ♥️ Så länge han är pigg och äter och dricker som han ska behöver vi inte avliva honom. Har vi riktig tur kommer knölarna krympa av en vätska vi ska ge honom en droppe av, varje dag i fem dagar.

Ikväll tog vi ut hundarna i parken igen. Först lite mental träning och sedan fotboll för Kiba. Det var mörkt ute, och inte finns det någon belysning i parken, så det var lite svårt att se både bollen och Kiba.
"Det finns typ ingenting bättre än att se Kiba så lycklig," sade Sofia i samma stund som jag själv tänkte det samma. När han far fram över gräset, med ett flin i ansiktet och en smidig och fasligt snabb kropp, – då mår jag som allra bäst. Han har ett enormt bollsinne den där hunden och han kan utan problem finta bort den bäste spelare.

Imorgon ska jag ut på äventyr. Halv tio blir jag upphämtad så det är väl bäst att jag sover.

P.S.

Jag är fullkomligt förälskad i den här väskan som jag gjorde tidigare i veckan. Mönster finns här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s