Familj, Hetsätning, Hjärta, Kiba och Kami, Vardagligt

Idag betalar jag för gårdagen

Gahg. Idag har varken huvudet, själen eller kroppen velat vara med. Ryggen värkte oroväckande när jag gick upp från sängen. Troligtvis pga när jag igår satt hukad för att se på surikaterna när jag plötsligt fick en Vincent uppkrupen på ryggen ❤️ Och vaderna! Herregud, det känns som att jag gått i veckor i streck.

Sov några timmar mitt på dagen och gick motvilligt upp när hundarna väckte mig. På något sätt orkade jag följa med ut när Kiba lekte, men om sanningen ska fram satt jag mest i gräset och kastade ut matbitar som Kami fick nosa upp.

På fredag fyller jag år och i år känner jag konstigt nog för att baka. Vet inte riktigt vad det är som hänt, men de senaste veckorna har jag bakat flera gånger i veckan. Bullar och kakor och, såklart, min banantårta, ska det bli. Förhoppningsvis kommer de inte falla offer för min nattliga hetsätning. Det skulle vara jävligt surt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s