Familj, Hjärta, Kiba och Kami, Kreativitet, Litteratur, Vardagligt

Inspiration

Idag har jag jobbat med boken nästan hela dagen. Just nu är jag ovanligt inspirerad. Tog mod till mig och frågade en instagrammare om hon ville läsa igenom version två och komma med kritiska, produktiva kommentarer. Om sanningen ska fram tog det några dagar plus ett samtal med Sofia innan jag vågade fråga, men det viktiga är att jag trots allt gjorde det.

Hjälpen jag får är så mycket större än vad jag vågat hoppas på. För varje kapitel hon läst har hon flera frågor, idéer och kommentarer som kommer ta min bok till en helt ny nivå och det hade jag aldrig klarat på egen hand.

Dessutom är det bra att låta någon som inte känner mig läsa igenom vad jag skrivit. Dels ger dig mig en chans att se hur jag skulle hantera att andra läser boken och dels kan hon se saker från en helt annorlunda synvinkel. Vid bokens slut kommer hon känna mig bättre än de flesta 😉

Så jag är inspirerad och har bearbetat ungefär halva boken hittills. Dock hade jag glömt hur känslomässigt dränerande det är att spendera så många timmar per dag i mitt förflutna. På kvällen, när det var dags att ta ut hundarna för lek och aktivering i parken, var jag irriterad och lättretlig och ville helst gömma mig under sängen.

Imorgon ska jag försöka att inte jobba bort hela dagen. Det är viktigt att jag gör annat också, som att handarbeta och skriva brev. Dessutom behöver jag baka kakor och göra rent Kurtas bur. Kakorna jag gjorde idag blev helt misslyckade för att receptet var dåligt, så därför tänker jag göra om dem imorgon. Gör om, gör rätt, typ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s