BPS, DBT & dylikt, Det förflutna, Familj, Känslopåslag, Mentala sårbarheter, Psyk, Svårigheter, Vardagligt, Wicca

Tecken från Gudomen

I x antal månader har det varit bestämt att jag ska börja ha mina psykmöten på Karla istället för enheten vid USÖ. Första mötet där var planerat till någon gång i juni har jag för mig, men på grund av olika anledningar, som jag legat bakom, sköts det upp några månader och imorgon är det då dags för det första mötet.

Av en slump hamnade jag igår på en blogg där det står om morgondagens månförmörkelse. Lite längre ned i inlägget finns horoskop för morgondagen och även om jag ytterst sällan bryr mig om horoskop valde jag att läsa detta.

Och jag hajade till. Det låter nästan för bra för att vara sant. Började fundera på det där med vad som hände 2008/2009 och insåg snart att det faktiskt hände något livsomvälvande 2009. Det var det året jag började i DBT!

Om jag faktiskt ger mig själv chansen att få hjälp kommer det kunna leda till något bra. Jag har ofta den inställningen att psykvården är min fiende och det är nästan bara DBT jag känner positivt för. Men orden från horoskopet fick mig att tänka till. Istället för att se Karla som min fiende ska jag försöka ha inställningen att de faktiskt vill hjälpa mig. Det är ju det hela mötet handlar om. Jag måste bara våga ge dem en chans.

Det känns som att Gudomen talat till mig.

På kvällen igår gick Sofia och jag ut och lekte med hundarna, som så ofta på senare tid. Efter en mentalt tuff dag behövde jag ta mig ut och leka med glada hundar. Inte många meter hade jag gått när det började regna lite lätt och när jag stod mitt i parken och såg upp mot himlen fick jag syn på den vackraste regnbågen.

Jag kan inte minnas att jag tidigare sett en hel regnbåge. Alltså en regnbåge där både dess början och slut syns. Och det kändes som ytterligare ett tecken från Gudomen. Vad är mer magiskt än regnbågar?

Jag är lite nervös för morgondagen. Klockan tre är mötet och förhoppningsvis kommer både mamma och pappa att vara med mig. Och jag ska göra mitt allra bästa för att ha ett öppet sinne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s