Familj, Kiba och Kami, Mentala sårbarheter, Psyk, Vardagligt

En andra chans

Gääääsp. Nyvaken och trött. Lyssnar på Dismissed för att vakna till liv och njuter av Tors magiska röst. Det var länge sedan musik lyckades greppa tag i mig så som Dismissed. Texterna är grymma. Får mig att vilja klistra in citat överallt.

Men nog om det nu. Det är fredag och om några timmar ska jag till Karla. Mamma hämtar upp mig och hundarna efter tolv och hundarna ska sen hem till farmor och farfar. De är så fina som ställer upp som hundvakt. Jag har svårt med det där, att ta emot hjälp. Vill inte vara till besvär och undviker att be om hundvakt så mycket det går.

Jag vet inte hur jag känner inför mötet. Är mer negativt inställd till psykiatrin i allmänhet efter mitt läkarbesök förra måndagen och ännu mer för att de misslyckades så enormt med att hjälpa och skydda Siggan. Mitt tålamod är inte det bästa.

Samtidigt vill jag ge Karla en chans. Bara för att läkaren visade sig vara en katastrof för min mentala hälsa betyder inte det att hela Karla är likadant. Skulle det dock visa sig att även denna person bemöter mig lika illa och kunskapslöst kommer jag aldrig gå dit igen. Då får det vara nog.

Sofia slutar tidigt idag så efter mötet på Karla ska vi upp på stan en sväng. Vincent fyller på måndag och vi ska köpa present/er till honom och jag ”behöver” gå in på Panduro en sväng.

Dags att vakna till liv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s