Familj, Hjärta, Kiba och Kami, Kreativitet, Litteratur, Mentala sårbarheter, Vardagligt, Wicca

Oro, minnesplats och Vincent

Jag känner mig lite orolig för morgondagen. Tror att det lätt blir så när jag spenderat så mycket tid under helgen med att sova. Eller så inbillar jag mig bara. Orolig är jag iallafall. Sofia jobbar sent och jag ska ta långpromenad med hundarna. Kalaset på kvällen blir utan Sofia och med hundarna och det gör mig alltid lite spänd när Kami och Vincent ska träffas. Dessutom är jag inte helt klar med de saker jag gjort till Vincent. Ett Pokémon-armband och ett med turtles + en bajsplanta. Och så den lilla detaljen att jag lovat honom att baka Brysselkex till hans födelsedag. Orken har inte funnits under helgen, men hur ska jag förklara det för honom? Hatar att göra Vincent besviken.

Jag har fixat och trixat med en sorts minnesplats åt Siggan. Ville inte bara tända ett ljus för henne utan fixade en bild, som jag dekorerat lite, med en kort textrad från Lalehs låt Some die young. Om hon ser oss från Summerland, från den andra sidan, vill jag att hon ska veta att hon inte är bortglömd och att vi är många som tänker på henne. Sofia kramade om mig när jag ställt i ordning med platsen i vardagsrumsfönstret och även om hon inte säger så mycket tror jag att hon uppskattar det.

Jag ska försöka läsa innan det är dags att sova. Har inte haft ro att läsa på flera veckor nu och i fredags köpte jag Björnstaden efter rekommendation från min fader och jag hoppas att den ska lyckas ta mig ur den här läsdöden eller vad jag ska kalla det. Behöver ron som läsningen ger och även energin som det skapar. Och det vore skönt att somna utan en chans att ligga och älta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s