Familj, Handarbete, Kiba och Kami, Kreativitet, Kurta och Hicka, Mentala sårbarheter, Svårigheter, Vardagligt

Tiden flyger förbi

Jag har varit alldeles för slut för att orka blogga. De senaste veckornas påfrestningar har verkligen satt sig i kroppen och förutom utmattning och yrsel har bröstet strulat som fan. Skrek rätt ut av smärta för någon dag sedan och igår spenderade jag dagens 1,5-2 första timmar med ett konstant värkande.

Hur som.

Min älskade Vincent fyllde fem i måndags. Förstår inte alls hur tiden kan gå så fort. När han fyllde ett hade jag varit rökfri i en dag, precis fått reda på att en bekant dött och mormor hade inte ens ett år kvar att leva.

Nu är han fem, har en tydlig personlighet och är den goaste lilla unge som finns.

Jag kunde dock inte uppskatta hans födelsedag alls. Jag var slut redan innan och att sedan spendera tid med högljudd och stojig släkt, med två mer eller mindre galna hundar, var inte det bästa jag kunde göra.

Faktum är att det var först idag, nu ikväll faktiskt, som jag kunde tänka tillbaka på firandet och minnas sådant som kändes bra. Som var roligt. Som när Vincent blev lite smågrinig på Kiba för att han var överallt på både Vincent och hans presenter. Att jag ser det som något positivt är enbart för att jag är så lättad att de två fungerar så fint tillsammans.

Och när Vincent skulle kasta godis till Kiba och han glatt ropade Han kunde! fast det snarare var Kiba som höll munnen öppen under Vincents hand och var redo att ta emot de där matbitarna.

Vincent fick bland annat de här två armbanden som jag knåpat ihop. Ungen är besatt av både Pokémon och Turtles och även om jag hellre skapat något som inte är lika macho som de, insåg jag att jag är besegrad. Lika bra att ungen får det han uppskattar.

Tisdag, Onsdag och Torsdag har jag mest spenderat med att glo på de första säsongerna av Real Housewives of New York och göra armband. Allt för att hålla mig, och mitt hjärta, så lugnt som möjligt.

Imorgon är det äntligen fredag och en skön helg väntar. Jag tänker vila, vila och vila. Och så vila lite till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s