Familj, Färdigheter, Kiba och Kami, Kurta och Hicka, Mentala sårbarheter

Jag begraver mig i handarbete och reality-tv

IMG_7933

Jag kämpar mitt allra mesta för att hålla mig lugn. Värken i bröstet fungerar som ett alarm för mig. Ett alarm om att ta det lugnare. Idiotiskt att jag inte lyssnat på de psykiska symptomen, att det krävdes någonting fysiskt. Jag som alltid gormar om att omvärlden måste börja ta psykisk sjukdom på allvar.
Störigt.

Handarbete och reality-tv har varit mitt fokus under den gångna veckan och det har funkat helt okej. Svårare är det dock just nu, att hålla mig lugn och samlad. Kurta mår inget bra. Hans ena knöl har börjat blöda, och det i massor, och han är inte längre intresserad av sin mat. Så imorgon ska Sofia ringa veterinär och boka tid för avlivning. Han ska inte behöva lida, hur jobbigt det än känns för oss. Fan vad jag kommer sakna den där lilla snöbollen.

FullSizeRender 7.jpg
Trött efter 2 1/2 timmes promenad + mental stimulering

Och Kiba. Tre gånger nu, på relativt kort tid, får någon form av anfall. Jag vet inte hur jag ska beskriva det. Han blir så konstig. Kan inte gå och om han ligger ned böjer han benen som om han skulle simma. Och han skakar. Det varar i några minuter och sedan är han sig själv igen. Första gången det hände blev jag hysterisk. Andra gången var jag lugnare, men fortfarande rädd som fan. Och nu, tredje, tänker jag ta honom till veterinären. Få svar på vad det är som händer. Se om det finns någonting vi kan göra för honom. Kanske är det helt ofarligt. Det är vad jag hoppas på.
Och sedan är det Kami. Veterinären har fortfarande inte ringt oss om analyssvaren. På måndag är det sex eller sju veckor sedan vi var där med urinprovet. Kanske till och med åtta. När Sofia ringde dit någon vecka efter det, fick hon till svar att det var semestertider och att det därför tog längre tid att få svar än vanligt.
Men nu. Nu är det fan September och vi har väntat alldeles för många veckor. Så jävla frustrerande.

Så ja, det är tungt just nu. Med andra ord tänker jag fortsätta begrava mig själv i handarbete och reality-tv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s